Hej!

Jag har jobbat med kommunikation i digitala medier sedan 2009. Min erfarenheter har lett till att jag har ganska bra koll på vad det innebär för ett företag/organisation som börjar satsa digitalt. Jag kan argumentera mig blodig för att man ska göra det, och berätta om vad man kan vinna på det och vilka fällor som är lätta att trilla i. Vidare har jag en och annan idé om hur man ska göra och hur man kan mäta resultatet av sina insatser.

Alltså: Nu tycker jag att jag har hållit på tillräckligt länge för att börja kunna dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter.

Till skillnad från många digitala gurus har jag en helt analog bakgrund. Som lärare i MA/No 4-9 fram till 2007 hade jag en dator att dela med tio kollegor och det blev inte mycket ICQ-ande där. Jag försöker lyfta fram det här till en fördel, för än så länge kan jag sätta mig in i hur det är att leva ett liv utan Twitter, Facebook, Youtube, Flickr, Reddit, Google apps, Bambuser, etc etc. Tjänster som nu för tiden berikar mitt liv dagligen.

One thought on “Hej!

 1. Agnes Vungi

  Hej Mona!

  Naturskyddsföreningen har genom läromedlet Energifallet startat ett lärarnätverk som kopplar ihop engagemang i undervisning för hållbar utveckling och it/IKT i skolan.

  Lite så här i sista minuten vill vi passa på att bjuda in fler till vår lärarträff tisdag 3 mars. Du är varmt välkommen och/eller andra personer du känner som brinner lite extra för det hållbara eller digitala. Tipset om dig kom från Helena Lundmark som projektleder Energifallet.

  Träffen har denna gång temat Lärarens nya roll – från katederundervisning och kunskapsmonopol till flippade klassrum och paddagogik.

  Maila mig gärna så skickar jag över inbjudan och mer info!

  Agnes på Energifallet

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *