Ibland blir det rätt

Som när jag bestämde mig för att börja plugga kommunikation samtidigt som sociala medier blev ett begrepp i Sverige. Den digitala världen tog mig med storm och jag får rysningar ibland när jag tänker på den potential som finns i tjänster som Twitter.

Min övertygelse är att utvecklingen av den öppna kommunikationen leder till en ärlighet bland både företag och privatpersoner som vi aldrig tidigare sett. Det finns en kraft i detta som vi hittills bara sett början på. Eftersom jag är en envis jävel när det kommer till saker jag tror på så kommer jag dra så många strån till stacken som jag bara orkar.

Just nu drar jag mina strån för miljöfrågornas skull. På Sveriges bästa, trovärdigaste, envisaste och tyngsta miljöorganisation utvecklar jag organisationens närvaro i digitala kanaler. Samtidigt försöker jag dra några strån till digitaliseringen privat också, genom att blogga, nätverka på till exempel Twitter, dela med mig av sköna ögonblick på Instagram, och att lära mina barn netikett och källkritik.

Ikonerna till vänster tar dig till de nätverk som jag personligen använder någorlunda regelbundet. Tänkte du headhunta mig rekommenderar jag LinkedIn, vill du veta mer om vem jag är och vad jag tänker på? Då är bloggen, Twitter eller Facebook bättre. I mitt konto på Delicious sparar jag artiklar och blogginlägg som är intressanta och som jag vill hitta tillbaka till. Ta dig dit för intressanta lästips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *